Organizujemy zarówno kameralne przyjęcia weselne jak i wesela nawet na 250 osób.
Planując ten szczególny dzień zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Organizujemy wesela kameralne od 16 osób oraz huczne zabawy nawet do 250 osób. Proponujemy Państwu sale na wesela dostosowane do indywidualnych potrzeb, pyszny catering i miłą obsługę.
Chętnie podzielimy się z Państwem naszym doświadczeniem w organizacji wesel i sprawimy, że ten dzień będzie wyjątkowy. Możecie być Państwo pewni, że zaplanujemy całe przyjęcie, dbając o najmniejsze detale.
Zaczniemy od przygotowania sali na wesele - odpowiedniej dla liczby osób oraz charakteru przyjęcia. Następnie, z największą starannością przyrządzimy catering zgodnie z wcześniej ustalonym menu i dołożymy wszelkich starań, aby stał się on ucztą dla podniebienia Państwa i przybyłych gości. Wszystkiego dopełni dyskretna i profesjonalna obsługa.
Możecie Państwo wybierać spośród kilku ustawień stołów:
• Tradycyjna i najczęściej spotkania kompozycja w literę U
• Układ bankietowy ze stołami okrągłymi
• Ustawienie stołów w literę L
• Kompozycja stołów w literę M.
Jest to istotna kwestia wpływająca na Państwa komfort i wszystkich gości weselnych. Doświadczony zespół Klubu Creator doradzi najlepsze rozwiązanie. Ostateczna decyzja należy zawsze do Państwa.
Dla każdego klienta przygotowujemy odpowiednie menu, dostosowane do budżetu oraz preferencji. W jego skład wchodzą desery, zimne i ciepłe przekąski, napoje oraz pyszne obiady. Państwo decydują o ich ilości i rodzajach.
W ramach dodatkowych atrakcji i usług oferujemy m.in.:
- organizację wesel tematycznych
- sprawdzone zespoły muzyczne
- fotografów / kamerzystów
- pokazy barmańskie
- indywidualną dekorację sali na wesele
PRZYKŁADOWE MENU WESELNE na 100 osób | ILOŚĆ | |
Przywitanie chlebem i solą | ||
Toast lampką szampana | 100 | |
ZUPA | ||
Rosół z makaronem | 100 | |
DANIE GŁÓWNE | ||
( serwowane na półmiskach ) | ||
Zrazy wołowe w sosie pieczeniowym | 50 | |
Polędwiczka wieprzowa na sosie pieczarkowo - tymiankowym | 50 | |
Trybowane udko kurczaka faszerowane warzywami owinięte w chrupiący boczek | 50 | |
Grillowana pierś kurczaka zapiekana ze szpinakiem i mozarellą | 50 | |
Kluski śląskie | 70 | |
Ziemniaki z koperkiem | 70 | |
Ryż z warzywami | 70 | |
Buraczki | 70 | |
Surówka z białej kapusty | 70 | |
Mix sałat z winegretem | 70 | |
SŁODKOŚCI | ||
Tort | 100 | |
Ciasto domowe | 100 | |
ZIMNE PRZEKĄSKI | ||
Platery mięs pieczystych | 80 | |
Deski serów z owocami i prażonymi orzechami | 80 | |
Gravlax z łososia | 70 | |
Sałatka z grillowanym kurczakiem i słdkim sosem chilli | 60 | |
Sałatka grecka z fetą i oliwkami | 60 | |
Sałatka tortellini | 60 | |
Roladki z cukinii z wędzonym łososiem w tempurze | 80 | |
Tymbaliki drobiowe | 80 | |
PRZEKĄSKI NA CIEPŁO ( 2 wyjścia ) | ||
Mix mięs grillowanych, frytki, coleslaw, sosy | 100 | |
Orientalna zupa z kurczakiem i mleczkiem kokosowym / żurek / bogracz | 100 | |
NAPOJE | ||
Soki / napoje gazowane | 100 | |
Woda mineralna | ||
Kawa / herbata | 100 | |
| ||
| ||
CENA 190 ZŁ / OSOBĘ |